Caroline Mosselman

Sterrebos 116 4817 SJ Breda T 06 228 388 94

E caroline@massagepraktijkmosselman.nl

Lipomassage


Wat is Lipomassage

Lipomassage is een techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Door het uitvoeren van verschillende massagetechnieken wordt cellilute aangepakt, waardoor de huid strakker, gladder en zachter wordt. Doordat er ook gebruik wordt gemaakt van een bindweefselmassagetechniek zorgt de behandeling ook voor het reinigen van het lichaam van afvalstoffen en opgehoopt vocht.


Wat is cellulite?

Cellulite komt voornamelijk voor op benen, billen en heupen en de buik. Het is te herkennen aan een huid met  putjes en bultjes soms samengaand met pijnlijke plekken. (ook wel “sinaasappelhuid genoemd) Cellulite wordt grotendeels veroorzaakt door ophopingen van vocht, vet en afvalstoffen. Vooral een verstoring van de doorbloeding en het lymfesysteem ligt ten grondslag aan de overmatige ophopingen. Als de ophopingen lange tijd aanwezig zijn, raken deze verhard. Hierdoor worden het vocht, vet en de afvalstoffen ingesloten. Doordat de ophopingen onregelmatig zijn, duwen ze de huid onregelmatig naar buiten met als gevolg de putjes en bultjes. Er bestaan verschillende cellulitevormen en gradaties.


Lipomassage

Door de intensieve (bindweefsel)massagetechniek in combinatie met lymfedrainagetechnieken van de lipomassage wordt het bindweefsel losgemaakt waardoor het opgehoopte vet en vocht via de natuurlijke weg wordt afgevoerd. Hierdoor zullen de putjes en bultjes verdwijnen, trekt de huid strak en zal zachter aanvoelen.


De behandeling

Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Het beste resultaat wordt verkregen als de behandelingen in een kuur van 10 behandelingen verspreid over 5 weken worden uitgevoerd.

De eerste keer zal er een uitgebreide intake plaatsvinden waar ook uw maten opgemeten worden. Het opnemen van de maten zal gedurende de kuur enkele keren herhaald worden om de vooruitgang in kaart te kunnen brengen.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde gels van NAQI®:

– NAQI® Body toner

– NAQI® Body slimming

– NAQI® Lymphe gel


De kuur geeft het beste resultaat als u NAQI® Body toner en NAQI® Body slimming gedurende de kuur ook thuis gebruikt. Deze gels zijn verkrijgbaar bij Massagepraktijk Mosselman.


Indien u gedurende de kuur zorgt voor voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding en 1 ½ tot 2 liter water per dag drinkt zal het resultaat nog beter zijn!


Resultaten Lipomassage

Na een kuur van 10 behandelingen is er een gemiddeld omvang verlies van 12,5 cm (gemeten op verschillende plaatsen op het lichaam). De meeste mensen merken dat

ze 1 a 2 kledingmaten kleiner hebben na de kuur.


Het advies is om na de kuur de resultaten te onderhouden door 1 keer per 4 weken een vervolgbehandeling te doen.


Enkele quotes van klanten die de kuur al hebben gevolgd

“Mijn huid voelde al na 1 behandeling veel zachter aan!”

“Mijn huid voelde echt soepeler, al na drie behandelingen merkte ik verschil!”

“Een prettige bijkomstigheid was dat ik minder last heb van koude billen na de kuur!”

“Wauw, al na 5 behandelingen was ik totaal 10 cm. kwijt!”

“Na vijf behandelingen begon mijn broek al te slobberen.”


Prijzen

Intake; maten meten en een proefbehandeling    €   47,50

Losse vervolg behandeling                                 €   40,00

Kuur van 10 behandelingen (incl. intake)             € 400,00

Kuur van 10 behandelingen (incl. intake)

   bij betaling ineens:                                        € 375,00`